Vihdin Omakotiyhdistys.. .. Y-1787161-1Hallitus 2018 - PalauteJÄSENEDUTLAITELAINAUSUUSIA YRITTÄJÄJÄSENIÄ ja palveluitaKuvag.
JÄSENETUJA

Vihdin Omakotiyhdistys ry
Vihdin kunta lähialueineen
Huom! Jäsenedut/ehdot saattavat vaihdella eri vuosina, mutta huimasti kasvaneen jäsenmäärän ansiosta - lisää uusia jäsenetuja/jäsenetuliikkeitä tulossa mukaan! Etusija Vihdin ja lähialueiden yhteistyökumppaneille, mikäli etu- ja palveluvalikoimaa löytyy.

Yhteistyötarjoukset Vihdin  ja lähialueiden Omakotiväelle:
puh. 040 720 2468 tai palaute@omakotivihti.fi

Saat ilmaiseksi neljä mielenkiintoista Suomen Omakotilehteä vuodessa (Arvo 25 eur.)


EDULLISIA MESSU- JA TEATTERIRETKIÄ: TARKKAILE SIVUJAMME

LAITELAINAUS JÄSENILLE:
Voit lainata erilaisia omakotiasujan tarvitsemia laitteita, ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan. Nyt uutuutena tehokas jyrsin, raivaussaha ja uusi 8 tn hydraulihalkaisija.

Saat halutessasi sähkötarjouksen. Uudenmaan piirillä on etusopimus Vantaan Energian kanssa. Lisäksi saat mahdolliset Bonus-korttiedut (SSO:n, HOK-Elannon ja Varubodenin jäsenet)


Alennusta TEBOIL -lämmitysöljystä. Maksuton tilaus- ja palvelunumero 0800 183 300,
mainitse tilauskoodi 254047. Tarjouksen ja tilauskoodin mukaiset hintatiedot on saatavilla arkisin klo 7-17 välisenä aikana yllä olevasta numerosta. Tilauksen voi jättää myös iltaisin ja viikonloppuisin mainitsemalla Tilauskoodi 254057. Vastauspalvelu välittää tiedon Teboilin tilauskeskukseen, jossa tilaus hinnoitellaan piirisopimuksen mukaan.
Lisäksi muita Suomen Omakotiliiton sekä -liiton Uudenmaan piirin jäsenetuja.
Wiking-Line. Matkoja erikoishintaan Omakotijäsenille tästä
Hyödyllisiä, avoimia tietoiskuja jäsenkokousten yhteydessä
Lisää kuukausi ym. etutarjouksia tulossa. Seuraa  kotisivujamme!
 
  


---
JÄSENETUJA
...
Vihdin Omakotiyhdistys.. .. Y-1787161-1Hallitus 2018 - PalauteJÄSENEDUTLAITELAINAUSUUSIA YRITTÄJÄJÄSENIÄ ja palveluitaKuvag.